Harmonikkahuolto

Harmonikat vaativat säännöllistä huoltoa ja viritystä pysyäkseen optimaalisessa soittokunnossa, ihan samalla tavalla kuin muutkin soittimet. Kielten vahaukset halkeilevat, kieliventtiilit väsyvät, soittimen pintojen alkuperäinen kiilto himmenee lian ja rasvan takia, koneistoihin tulee välystä, harmonikka menee epävireeseen ja remmit kuluvat. Ilmankosteuden muutokset voivat aiheuttaa vuotoja ja huolimattomalla käsittelyllä soitin kuluu ennenaikaisesti.

Huollattamalla soittimesi säännöllisesti mahdollistat soittimellesi lisää soittovuosia, vähennät arvon alentumista ja parannat omaa soittomukavuuttasi; puhtaalla, hyvin soivalla soittimella soittaminen on mielekästä. Säännöllisesti ammattilaisella huollettu soitin on helpompi myydä eteenpäin, kun huoltohistoria on selvitettävissä.

Kun tuot soittimen Harmonikkapajalle, katsomme yhdessä harmonikkasi läpi, näytän sinulle huoltoa vaativat kohteet ja selitän miksi niiden huoltaminen on tarpeellista.  Saat työlle hinta-arvion ja varaamme huollolle ajan, jos työtä ei voi tehdä saman tien odottaessasi. Soittimen arviointi ei maksa mitään, jos arviointi johtaa huoltotoimenpiteisiin.

Melodiabassokoneisto säätöä vailla