Duo Henna & Janne

Savon koulutuskuntayhtymän vuosijuhlassa 2022

Tästä duosta lähtee iloista energiaa ja tunnelmointia moneen tilanteeseen ja juhlaan. Henna ja Janne ovat molemmat kokeneita soitonopettajia ja musiikin yrittäjiä. Duon ohjelmistosta löytyy ikivihreitä iskelmiä, klassisia kappaleita, herkkiä balladeja, virtuoosinumeroita ja paljon muuta. Tämä duo ei jää eikä jätä hiljaiseksi, siitä pitää huolen savo-karjalainen huumori ja kuulijat huomioiva läsnäolo. He ovat esiintyneet niin suurissa yritysjuhlissa kuin pienemmissä illanistujaisissa. Kokemusta löytyy myös harjannostajaisista ja vaikkapa järven rannalta lentoon lähtevälle vesitasolentokoneelle musisoinnista.

Viulisti-laulaja HennaSirkka (Henna Korhonen) on siilinjärveläinen musiikin yrittäjä, joka esiintyy suurimmaksi osaksi ympäri Pohjois-Savoa. Koulutukseltaan Korhonen on musiikkipedagogi (Savonia AMK) ja on tehnyt opintonsa klassisen ja rytmimusiikin puolella. Korhonen on tehnyt yhteistyötä monien eri muusikoiden kanssa, kuten Pauli Hanhiniemen, Maarit Hurmerinnan kanssa. Korhonen toimi konserttimestarina Koirien Kalevalan Kuopion kaupunginteatterilla. HennaSirkka esiintyy viikoittain Kylpylähotelli Rauhalahden Jätkänkämpän perinneilloissa. Esiintymisen ohella Korhonen opettaa Kuopion ja Siilinjärven kansalaisopistolla.

Jannen (harmonikka, piano, laulu) ja Hennan tiet kohtasivat Savonia Ammattikorkeakoulun opintojen aikana Kuopiossa, ja äkkiä he huomasivatkin että kommunikaatio toimii ja yhteissoitto sujuu soljuvasti, löytyi se kuuluisa yhteinen sävel.

Tämän duon voi löytää musisoimassa kaikille avoimista Kuopion Rauhalahden Jätkänkämpän perinneilloista.

Ota yhteyttä ja tehdään juhlistasi ikimuistoiset aitojen muusikoiden avulla!