Musiikki

Etsitkö tilaisuuteesi musiikkiesityksiä tai muuta ohjelmaa? Yritysjuhlat, häät, syntymäpäivät, hautajaiset, pikkujoulut, harjannostajaiset tai illanistujaiset tulossa? Ainutkertainen hetkessä tapahtuva ammattilaisten toteuttama livemusiikki ja esitystaide sopii jokaiseen tilaisuuteen luoden arvokkuutta, tunnelmaa ja rytmittäen juhlan kulkua. Muusikoiden aito ja läsnäoleva esiintyminen voi olla energinen, koskettava, rauhoittava, ilahduttava ja riemukas, ja auttaa tekemään juhlistasi ikimuistoiset!

Olen mukana monessa, täällä on niistä mainittuna muutamia. Satojen keikkojen ja esiintymisten kokemuksella pystyn tarjoamaan juuri Sinun tilaisuuteen sopivan kokonaisuuden ja kokoonpanon. Tulen paikalle halutessasi joko soolona, duona tai isomman yhtyeen kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Menneet ja tulevat keikat: Keikkakalenteri

Duo Henna & Janne

Tämä kokenut duo tuo iloista energiaa ja tunnelmaa moneen tilanteeseen ja juhlaan! Henna Korhonen (viulu, laulu) ja Janne Vänskä (harmonikka, piano, laulu).

Kämäri & Vänskä Quartet

Kämäri & Vänskä Quartet soittaa tyylikkäästi perinteisiä jazzkappaleita ja omia sovituksiaan tunnetuista iskelmäkappaleista. Jazzkvartetin sointia rikastaa harmonikka. Yhtye sopii erinomaisesti ruokailun, illanistujaisten, pihajuhlien tai muiden rentojen tilaisuuksien musiikiksi.

Jazz Café

Jazz Café -konsepti jalkaantuu konserttisalien ja perinteisten kaupunkikeskusten keikkapaikkojen ulkopuolelle. Jazz Café vie jazzmusiikkia helposti lähestyttävästi  kuulijoiden luontaisiin kokoontumispaikkoihin, kuten lounaspaikkoihin, kyläkahviloihin ja huoltoasemille. 

Teatteri & Tanssi

Lue täältä lisää ajankohtaisista ja menneistä projekteista.

Muut kokoonpanot:


Päivölän Sävel
Janne & Tangokuningas Erkki Räsänen
Jari Partanen & Ajan Sävel